Newcastle: "Vučkić ni naprodaj"

Foto: Žurnal24 Vučkić je tekmo proti Arsenalu začel in dobro izkoristil svojo priložnost. (Foto
Menedžer Newcastla Chris Hughton je zagotovil, da slovenski nogometni dragulj Haris Vučkić ni naprodaj. Očitno se bodo morali Man United in ostali evropski velikani obrisati pod nosom.
Oglej si celoten članek
V nasprotju s tistim, kar se piše oziroma govori po medijih, vam moram zaupati, da Haris ni naprodaj. V našem klubu ga zelo cenimo in imamo z njim v prihodnosti velike načrte. On je član Newcastla in bo še zelo dolgo.
Chris Hughton

Pred manj kot desetimi dnevi smo pisali o tem, da se za člana Newcastla Harisa Vučkića zelo resno zanima Manchester United in še nekaj drugih evropskih velikanov (Milan). V zadnjih dneh pa naj bi zanimanje za nakup Vučkića pokazali tudi predstavniki Chelseaja. Očitno novica ni bila iz trte zvita, saj je v torek menedžer srak Chris Hughton jasno in glasno dal vedeti, da nekdanji član Domžal ni naprodaj. "V nasprotju s tistim, kar se piše oziroma govori po medijih, vam moram zaupati, da Haris ni naprodaj. V našem klubu ga zelo cenimo in imamo z njim v prihodnosti velike načrte. On je član Newcastla in bo še zelo dolgo,“ se glasi izjava Hughtona.

Vučkić igra na položaju ofenzivnega vezista in spada med najbolj obetavne nogometaše v Evropi. Pri 16-ih letih mu je uspel sanjski prestop iz Domžal v Newcastle, ki bo drugo leto znova zaigral v Premier League. Pri nekdanjem klubu velikega Alana Shearerja je član slovenske reprezentance do 19 in 21 let zelo hitro dokazal, da v svojih nogah skriva izjemni talent. Z odličnimi igrami si je Vučkić nekajkrat prislužil tudi mesto v prvi ekipi, nato pa mu je načrte prekrižala poškodba gležnja, ki ga je za nekaj časa oddaljila od nogometnih igrišč. Poškodba je zdaj že pozabljena in Vučkić je znova pripravljen na največje napore.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.