Neymar ima vse, razen nje, ki jo ljubi

Foto: instagram
Neymar, ki bo na teden zaslužil okrog 600 tisoč evrov, ima vse, kar si želi, razen ženske, ki jo ljubi, trdijo njegovi prijatelji.
Oglej si celoten članek

Neymar ima avtomobile, vredne 20 milijonov evrov, letalo, vredno 15 milijonov evrov in nepremičnine po vsem svetu. Na njegovo žalost pa je za vse to vseeno 21-letni Bruni Marquezine. Potem ko sta bila pet let skupaj, ga je junija po dopustu v Afriki, kjer sta šla na safari, zapustila.

 

Medtem ko mediji poročajo o njegovem prestopu v PSG, za katerega so Barceloni plačali rekordno odkupno klavzulo 222 milijonov evrov, Neymar pa si je izposloval letno plačo 30 milijonov evrov neto, kar je skoraj 600 tisoč evrov na teden ali 82 tisoč evrov na dan, njegovo bivše dekle objavlja fotografije, kako se sonči.

Sledov žalosti ni videti, s svojega profila pa je izbrisala vse skupne fotografije z Neymarjem. On jih ima še vedno objavljene. Pod eno je napisal: "Ljubezen, ki se ne bo nikoli končala".

Njegovi prijatelji so izpostavili, da sta zvezo prekinila po skupnem dopustu z njegovo družino. Neymar sicer zelo zaupa očetu, a na Bruno je povsem nor. Ona je edina ženska, ki jo ljubi, je povedal njegov prijatelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:18 5. Avgust 2017.

    nastavljačica

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.