Neymar in Mario stkala prijateljske vezi

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski napadalec Neymar se odlično razume z italijanskim reprezentantom Mariom Balotellijem.
Oglej si celoten članek

Brazilska reprezentanca je v tretjem kolu skupinskega dela Pokala konfederacij premagala Italijo (4:2).

V 55. minuti tekme se je med strelce vpisal Neymar, nogometaš Barcelone pa je med obračunom stkal prijateljske vezi s kontroverznim Mariom Balotellijem. Italijanski napadalec se je pritoževal nad vročino, nakar mu je Neymar odgovoril, naj se raje hitro privadi.

''Pogovarjala sva se o vročini,'' je po tekmi povedal Brazilec in nadaljeval: ''Rekel mi je, da je prevroče, in da ni navajen takšnih pogojev, zato sem mu odvrnil, naj se raje hitro privadi. Dober fant je in odličen nogometaš, ki nam je povzročal težave v obrambi. Vesel sem, da nam ga je s soigralci uspelo zaustaviti.''

Neymar izmenjal dva dresa

Neymar si je po zadnjem sodniškem pisku izmenjal dres s Stephanom El Shaarawyjem, nato pa naj bi si v garderobi izmenjal majici še z Balotellijem. Brazilski nogometni up je bil po spektakularnem golu, ki ga je dosegel s prostega strela, izglasovan za nogometaša tekme.

''Zelo sem zadovoljen z igro in zadetkom, vendar ne bi postal nogometaš tekme brez pomoči mojih soigralcev. Veliko nogometašev je želelo izvajati prosti strel, zato sem jih prosil, naj me pustijo, da se skoncentriram. Videl sem vratarjev položaj in žogo mi je uspelo lepo zaviti,'' je povedal 21-letni napadalec Barcelone.

Zadetek Neymarja na tekmi z Italijo:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.