Neymar lepo okreva

Foto: EPA
Foto: EPA
Pri Barceloni pravijo, da brazilski zvezdnik Neymar dobro okreva po poškodbi, ki mu je preprečila nastop v polfinalu svetovnega prvenstva.
Oglej si celoten članek

Brazilskega zvezdnika je na njegovem domu obioskalo medicinsko osebje katalonskega kluba, ki je preverilo v kakšnem stanju je 22-letni napadalec Barcelone. "Okrevanje lepo napreduje," so v izjavi zapisali pri katalonskem velikanu in dodali: "Od 5. avgusta dalje bo Neymar z zdravljenjem nadaljeval v Barceloni, kjer bo potekala zadnja faza njegovega okrevanja."

Neymar je neprijetno poškodbo staknil v četrtfinalu svetovnega prvenstva, ko je nanj grobo startal Kolumbijec Juan Zuniga. Prvi mož brazilske reprezentance tako ni zaigral ob visokem polfinalnem porazu proti Nemčiji (1:7).  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.