Neymar: Messi boljši od Ronalda

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nogomet. Brazilski nogometni zvezdnik Neymar je dejal, da si zlato žogo najbolj zasluži Lionel Messi.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar, eden od nominirancev za nagrado zlata žoga, najvišje nogometno priznanje za leto 2012, pričakuje, da se bodo v ožji izbor kandidatov za nagrado, ki jo skupaj podeljujeta Mednarodna nogometna zveza (Fifa) in francoski magazin France Football, uvrstili Lionel Messi, Cristiano Ronaldo in Andres Iniesta.

Brazilski napadalec Neymar je dejal, da ima za seboj pri Santosu odlično sezono, vendar kljub temu ne verjame, da bi se lahko prebil na ožji seznam nominirancev najboljše trojice, ki ga bo Fifa objavila konec meseca.

Neymar je dejal, da je dandanes več odličnih nogometašev, ki bi lahko v izboru končali pred njim. Ob tem je 20-letni napadalec poudaril, da si zlato žogo za najboljšega nogometaša na svetu najbolj zasluži Messi, saj je po njegovem mnenju razred zase in daleč pred vsemi drugimi. Kot drugega najboljšega je ocenil Ronalda. Neymar je lani dobil nagrado puskas za najlepši gol v letu 2011.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.