Neymar najmlajši s tem dosežkom

Foto: Epa neymar
Napadalec Paris Saint-Germaina je zabeležil častivreden reprezentačni mejnik.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar, najdražji nogometaš na svetu, je postal najmlajši v brazilski reprezentanci, ki je zbral 100 nastopov. To mu je uspelo v Singapurju na prijateljski tekmi selecaa proti Senegalu, ki se je končala zgolj z remijem (1:1).

Neymar, ki ni bil član reprezentance, ki je junija osvojila južnoameriško prvenstvo Copa America, je odigral razmeroma mirno tekmo, najbližje je bil golu v 67. minuti, ko je izvajal prosti strel.

Čeprav mu ni uspelo doseči gola, pa je bil za 27-letnika to vseeno pomemben dan, saj je postal eden od le sedmih Brazilcev z vsaj 100 nastopi za reprezentanco, za katero je dosegel 61 zadetkov, s čimer je tretji najboljši strelec selecaa vseh časov.

Neymar le en gol zaostaja za Ronaldom, vendar jih potrebuje še 16, če želi ujeti Peleja, ki je za reprezentanco odigral le 92 tekem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.