Neymar odgovoril na zelenici

Neymar, ki je po govoricah blizu prestopa v PSG, je zablestel na tekmi proti Juventusu.
Oglej si celoten članek

Brazilski napadalec Neymar, ki naj bi bil zelo blizu rekordnemu prestopu iz Barcelone v PSG, je na prijateljski tekmi proti Juventusu zabil oba zadetka za Katalonce ob zmagi z 2:1. Prav stara dama je sicer v minuli sezoni preprečila Barci nastop v finalu lige prvakov, kjer so nogometaši iz Torina nato klonili proti madridskemu Realu.

Tokratni dvoboj je gostil stadion MetLife v New Jerseyju, Neymar pa je odgovarjal tistim, ki zmajujejo z glavo ob številki 222 milijonov evrov, ki naj bi jih PSG plačal ob morebitni selitvi Brazilca v Pariz. Napadalec je v 15. minuti načel mrežo Gigija Buffona po dvojni podaji, še v prvem polčasu pa izvedel tudi akcijo s katero je osmešil torinsko obrambo. Kar pet nogometašev mu je skušalo preprečiti strel, a je Neymar odlično preigraval, nato pa tudi zadel za 2:0. Še pred glavnim odmorom bi sicer lahko poskrbel za hat-trick, v drugem polčasu pa je končni izid postavil Giorgio Chiellini.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.