Neymar: "Pepe me ne bo sprovociral"

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec Barcelone je razkril, da pozna Pepejeve trike in da se na sobotnem El Clásicu ne bo pustil sprovocirati.
Oglej si celoten članek

Reprezentanci Brazilije in Portugalske sta se septembra srečali na prijateljski tekmi (3:1), na kateri sta se na nasprotnih straneh znašla tudi Neymar in Pepe, ki se bosta v soboto najbrž eden proti drugem merila tudi na prvem El Clásicu v tej sezoni med Barcelono in Real Madridom na stadionu Camp Nou, ki bo na sporedu v soboto ob 18. uri.

Najnovejša okrepitev Kataloncev Neymar je pred napetim srečanjem zatrdil, da se ne bo pustil sprovocirati s strani robustnega branilca. 

Morda ga sploh ne bo

"Pred reprezentančno prijateljsko tekmo so meni in Thiagu Silvi poslali video, na katerem so Pepejevi triki. To je bilo storjeno zato, da me ne bi sprovociral. To ni bilo storjeno le za mojo boljšo predstavo, temveč v dobro celotne ekipe," je za Globo TV povedal popularni Ney.

Velja omeniti, da Pepe morda niti ne bo začel v prvi enajsterici, saj bi ob Sergiu Ramosu na mestu osrednjega branilca lahko zaigral Raphaël Varane. Neymar je letošnji La Ligi sicer zabil dva gola na osmih tekmah, enega je dodal še v španskem superpokalu proti madridskemu Atléticu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.