Neymar ''pokasiral'' že 23 prekrškov

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Napadalec Barcelone Neymar je najbolj priljubljena tarča branilcev, ki so v letošnji sezoni nad Brazilcem storili že 23 prekrškov.
Oglej si celoten članek

Prvi strelec Barcelone Lionel Messi se je v preteklosti pogosto znašel na udaru branilcev nasprotne ekipe, ki so se Argentinca lotevali z agresivno obrambo, njegovo mesto pa je, kot kaže, prevzel Neymar.

Brazilski napadalec je bil v letošnji sezoni žrtev 23 prekrškov, medtem ko Messi le sedmih. Argentinec je ''pokasiral'' enako število prekrškov kot Andrés Iniesta in Pedro, ki sta na igrišču zabeležila občutno manjšo minutažo.

V taboru španskega prvoligaša so zaskrbljeni zaradi tretmaja, ki ga je na zelenici deležen Neymar. Trener Kataloncev Gerardo Martino je zatrdil, da Neymarja odvrača od povračilnih udarcev, kadar je nad njim storjen prekršek.

Po poročanju španskega portala Marca.com naj bi bil Neymar grobih prekrškov vajen še iz časa, ko je igral v Braziliji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.