Neymar se je že poslovil

Foto: EPA lionel messi neymar
Zdaj konec še zadnjih dvomov o Neymarjevi selitvi v Pariz.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar je po tednih govoric končno zbral pogum in svojim soigralcem pri katalonskem velikanu Barceloni na današnjem jutranjem treningu povedal, da odhaja iz kluba. Trener katalonskega moštva Ernesto Valverde mu je dal dovoljenje, da trening predčasno, že po slabe pol ure, zapusti in se posveti svojim opravkom. Petindvajsetletnik je na trening prišel sicer v družbi treh prijateljev.

Zatem je vodstvo Barcelone v izjavi za javnost zapisalo, da je Neymar izrazil željo po odhodu. "Klub ga je obvestil, da odkupna klavzula v njegovi pogodbi iz 1. julija znaša 222 milijonov evrov in jo zainteresirani morajo plačati v celoti," je med drugim zapisal katalonski klub.

Po poročanju francoske tiskovne agencije AFP je Neymarjev svetovalec Wagner Ribeiro sporočil, da bo PSG Barceloni plačal zahtevan znesek, pariški klub pa bo napadalca predstavil še ta teden. Ribeiro je novinarjem na letališču El Prat v Barceloni dejal, da bo PSG izkoristil Neymarjevo odkupno klavzulo "v naslednjih urah", Brazilca pa bodo predstavil "ta konec tedna".

Odločitev že padla Konec sage o Neymarjevem prestopu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.