Neymar v slogu Lionela Messija

Brazilski čudežni deček Neymar je ponovno poskrbel za še en zadetek v slogu najboljših nogometašev. Na tekmi proti Atleticu Mineiri je v 11. minuti zabil že 25. gol v letošnji sezoni.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA neymar V torek je Neymar zaigral v dresu brazilske reprezentance, že dan pozneje pa ga je čakala tekma proti Atleticu Mineiri, kjer igra še en legendarni Brazilec Ronaldinho. Dvajsetletni Neymar je v 11. minuti poskrbel za mojstrovino v slogu Lionela Messija in z izjemnim prodorom zabil že 25. gol v letošnji sezoni. Dvajsetletnik z vsakim dnem dokazuje, zakaj so pri francoskem PSG zanj pripravljeni odšteti kar 107 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.