Neymar ve, da bo druga violina

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nekdanji brazilski nogometni reprezentant Edmilson pravi, da bo Neymar v Barceloni v senci Messija.
Oglej si celoten članek

"Neymar se dobro zaveda, da bo druga violina in da bo moral še veliko trenirati, da bo ujel Argentinca," je prepričan Edmilson, ki je dres Barcelone nosil med letoma 2004 in 2008.

Edmilson, ki je pred prihajajočo sezono pomagal pri prestopu rojaka na Camp Nou, je dejal, da bodo nogometaši Barcelone prijetno presenečeni nad lepim vedenjem 21-letnega brazilskega zvezdnika, ki vedno posluša izkušene nogometaše, ki znajo več od njega. "Ne bo povzročal težav," je prepričan Edmilson in dodal, da je Neymar sicer šaljivec, a je zelo pameten in ve, da bo imel Lionel Messi pred njim prednost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.