Neymarju povedal, kar mu gre

Foto: EPA
Foto: EPA
Po izpadu v polfinalu Lige prvakov naj bi prišlo do nesoglasij med Neymarjem in Javierjem Mascheranom, poročajo španski mediji.
Oglej si celoten članek

Barcelona je morala v polfinalu Lige prvakov priznati premoč Atlético Madridu, po drugi tekmi pa naj bi prišlo do verbalnega obračunavanja med Neymarjem in Javierjem Mascheranom.

Novinar Javi Miguel je v pogovoru za katalonsko radijsko oddajo 'El Club de la Mitjanit' razkril, da je argentinski branilec obračunal s svojim brazilskim kolegom ''Ne bodi tako sebičen. Več razmišljaj o ekipi,'' je klubskemu soigralcu zabrusil Mascherano.

Po poročanju Mundo Deportiva so v Barceloni vse bolj zaskrbljeni nad zasebnim življenjem 24-letnega Brazilca, ki je letos resda zabil 30 golov v vseh tekmovanjih, a v zadnjem času ni bil tako prepričljiv kot v prvem delu sezone.

Neymar je bil prav tako glavni akter nesoglasja z Jordijem Albo, do katerega je prišlo na ligaški tekmi z Valencio.

Barcelona ima kljub izpadu iz Lige prvakov še vedno možnosti za osvojitev dvojčka. Potem ko je iz boja za ligaško lovoriko odpadel Atlético Madrid, bo v zadnjem krogu prvenstva branila točko prednosti pred Real Madridom.

Slednjega čaka obračun z Deportivom, Barça pa bo gostovala pri Granadi. V finalu pokala se bodo Katalonci pomerili z Valencio, tekma bo na sporedu 22. maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.