Neymarju v Braziliji zamrznili premoženje

Foto: EPA
Foto: EPA
V Španiji je zaradi neplačanih davkov pri prestopu Neymarja v težavah Barcelona, v Braziliji pa je davkarija pod drobnogled vzela kar zvezdnika brazilske reprezentance.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar je osumljen, da je med leti 2011 in 2013 utajil davke. Pravosodje je na poziv davčne uprave zamrznilo premoženje v višini 40 milijonov evrov, ki je v lasti Neymarja, njegove družine in podjetij, ki so v povezavi z njimi.

V središču preiskave so tudi nejasnosti v povezavi s prestopom nogometaša iz Santosa k Barceloni leta 2013. Neymar je osumljen, da je utajil davke v višini več kot 13,5 milijona evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.