Nezadovoljni navijači ob zmagi zažgali stadion

Slovo po 55 letih.
Oglej si celoten članek

Hamburger SV je bil edini nemški klub, ki je v Bundesligi tekmoval vsa leta od ustanovitve tekmovanja leta 1963, zdaj pa je ta tradicija prekinjena. Po 55 letih se namreč HSV seli v drugo nemško ligo. V zadnjem kolu so nogometaši iz Hamburga sicer na domači zelenici z 2:1 premagali Borussio Mönchengladbach, a to ni bilo dovolj. Za obstanek je klub, ki je v svoji zgodovini šestkrat postal nemški prvak, enkrat pa je osvojil tudi najprestižnejšo evropsko krono (1982/83), potreboval tudi poraz Wolfsburga, vendar je ta s 4:1 odpravil že odpisani Köln.

Heroj Zavrača milijone, ostal bo zvest padlemu klubu

Navijači so vse skupaj zelo slabo sprejeli, tekma pa je bila prekinjena v 92. minuti. Del stadiona je bil nekaj časa v plamenih, po približno desetih minutah pa se je tekma nadaljevala, sodnik pa je zelo hitro odpiskal konec dvoboja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.