Nezavestnega brcali v glavo, nato nadenj z opeko

Foto: Print Screen
Huligani so dva navijača mrcvarili tudi po tem, ko sta izgubila zavest.
Oglej si celoten članek

Iz Brazilije prihajajo pretresljivi posnetki navijaškega nasilja. Pred obračunom na državnem prvenstvu do 19 let so se spopadli huligani nogometnih ekip America RN in ABC, ki prihajata iz brazilskega mesta Natal.

Posnetek, ki ga je objavil Globoesporte, prikazuje spopad dveh navijaških skupin, v katerem pripadniki ene skupine bežijo pred drugo. Večini navijačev je uspelo pobegniti, a dva nista imela takšne sreče.

Oba so pristaši nasprotne ekipe brutalno pretepli in ju zasuli z brcami v glavo. Pod težo silovitih udarecv sta navijača izgubila zavest, za piko na i pa so enemu od njiju v glavo zalučali še kos opeke.

Vodstvi obeh nogometnih klubov sta v uradnem odzivu obsodili ravnanje navijačev in izrazili upanje, da bodo nasilneži za svoja dejanja odgovarjali.

Pozor, posnetek šokira!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.