Nezaželeni zvezdnik uspešno operiran

Foto: Epa
Foto: Epa
Čas pandemije je idealen za celjenje poškodb.
Oglej si celoten članek

Napadalec Bayerna iz Münchna Philippe Coutinho je uspešno prestal operacijo gležnja in bo čez dva tedna začel rehabilitacijo, so danes sporočili iz bavarskega nogometnega velikana. Z operacijo so mu uspešno očistili sklep desnega gležnja, so zatrdili nemški prvaki.

Bundesliga Nemški klubi tik pred nadaljevanjem sezone

Coutinho je na Bavarskem kot posojeni igralec Barcelone, ki pa naj bi že dala vedeti, da ga ob začetku nove sezone ne želi v svojem taboru. Po poročilih iz Nemčije tudi Bayern ni navdušen nad idejo, da Brazilec z astronomsko plačo ostane pri njih.

Po 25 odigranih tekmah je Bayern v najboljšem položaju in ima štiri točke več od drugouvrščene Borussie Dortmund in pet več od tretjeuvrščenega RB Leipziga.

Nogomet je ta čas tudi v Nemčiji zaradi koronavirusne pandemije na mrtvi točki. Tako bo še vsaj do naslednjega meseca, ko klubi Bundeslige upajo, da bodo za zaprtimi vrati stadionov lahko nadaljevali domače prvenstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.