NHL žaluje! Preminil komaj 25-letni hokejski as

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Zaradi možganske krvavitve je umrl komaj 25-letni hokejist ekipe Edmonton Oilers.
Oglej si celoten članek

V 25. letu starosti je umrl hokejist iz lige NHL Colby Cave, član Edmonton Oilers. V torek je doživel možgansko krvavitev, danes pa je klub sporočil, da so bili vsi napori zdravniškega osebja v Torontu zaman.

"Zapustila nas je izjemna oseba, ki je bila občudovana, kamorkoli je prišla," je zapisal predsednik kluba Bob Nicholson, legendarni Wayne Gretzky pa je na Twitter zapisal: "Bil je izjemen hokejist s svetlo prihodnostjo, hkrati pa odličen in pošten mož. Naše misli in molitve so z ženo in celotno družino."

Žena Emily je povedala, da je bil Colby od torka v umetni komi, zaradi omejitev obiskov v času pandemije pa ga v bolnišnici ni smela obiskati.

Cave je v ligi NHL igral štiri sezone. Bil je član Edmonton Oilers in Boston Bruins, na 67 tekmah pa je zbral štiri zadetke in pet podaj.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.