Nov zaplet s prevozom naše reprezentance

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski reprezentanti so morali na uvodno tekmo z Litvo s taksiji, saj avtobusa, ki bi jih moral odpeljati na dvoboj, ni bilo. Zdaj so morali reorganizirati še potovanje iz Kölna v Berlin.
Oglej si celoten članek

Kot nam je uspelo izvedeti, tokrat krivda ni na strani organizatorja (Fibe), kot je bilo v primeru izostalega avtobusa pred tekmo z Litvo, ko so naši reprezentanti poklicali taksije in na tekmo tudi malce zamudili. Organizator se je ponudil, da slovenske reprezentante s čarterskim letom prepelje iz Kölna v Berlin, a je bil let že ob 6. uri zjutraj. Fantje so si po težki tekmi želeli nekoliko daljšega spanca, in  ker v Berlinu niso želeli čakati, da bodo sobe pripravljene, so se odločili, da bodo v Berlin odpotovali v četrtek popoldne kar z vlakom.

Toda danes je (domnevno zaradi vdora vode) prišlo do okvare signalno varnostne naprave na glavni železniški postaji, zaradi česar je že od jutra v Kölnu ves promet obstal. V slovenski reprezentanci so se odločili, da ne bodo tvegali izgubljenega časa in živcev, ter da se bodo še danes v Berlin podali z letalom. Pri Deutsche Bahn so se na težave na glavni železniški postaji že odzvali, kot poroča Bild, je prišlo do okvare omarice za signaliziranje prometa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:15 8. September 2022.

    Saj so slabši kot Grki. No ja zdaj vidim da se je Nemčija poturčila .

  • 16:00 8. September 2022.

    Kaksne sabotaze. Ekipi ob 6ih zjutraj das kao let, da so neprespani. Pol ena jebena omarica vrze ven celo kolnsko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.