Ni odigral niti minute, a Barça zanj pripravlja 32 milijonov

Foto: Epa
Foto: Epa
Katalonci že v lovu za mladeničem.
Oglej si celoten članek

Vodstvo Barcelone si želi v svoje vrste pripeljati 16-letnega Brazilca Endricka Felipeja, ki doslej še ni okusil niti minute v članskem nogometu. 

Po zapisih v Sportu so se predstavniki kluba že sestali z mladeničevimi zastopniki, ki so na stroške katalonskega velikana z letalom iz Sao Paula prišli v Barcelono. Na sestanku je tekla beseda o zanimanju Barcelone za igralca, poskušali pa so se okvirno že doreči tudi načrti in finančna plat morebitnega sodelovanja.

Napadalec Endrick je to poletje sicer podpisal prvo profesionalno pogodbo s Palmeirasom, zaenkrat še ni zaigral na uradni tekmi, a je že sedel na klopi. Njegova pogodba s klubom iz Sao Paula naj bi vključevala odkupno klavzulo v višini 32 milijonov evrov, ki so jo pri Barceloni tudi pripravljeni plačati.

Katalonci želijo sodelovanje z Endrickom skleniti že poleti naslednje leto, a bi nogometaš nato še eno leto ostal v Braziliji, Barceloni pa bi se pridružil leta 2024, ko bo že dopolnil 18 let.

Za mladega napadalca naj bi se resno zanimali tudi pri Paris Saint-Germainu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.