Ni odločilo le LeBronovih 40 točk

Foto: Žurnal24 NBA končnica LeBron James Luol Deng Cavaliers Bulls Foto: Žurnal24 NBA končnica Cleveland Cavaliers Chicago Bulls druga tekma LeBron James Foto: Žurnal24 NBA končnica Cleveland Cavaliers Chicago Bulls druga tekma West Rose Foto: Žurnal24 NBA končnica Cleveland Cavaliers Chicago Bulls druga tekma Noah Ilgauskas Foto: Žurnal24 NBA končnica Cleveland Cavaliers Chicago Bulls druga tekma LeBron James Foto: Žurnal24 NBA končnica Cleveland Cavaliers Chicago Bulls druga tekma LeBron James Foto: Žurnal24 NBA končnica Cleveland Cavaliers Chicago Bulls druga tekma LeBron James Foto: Žurnal24 NBA končnica Cleveland Cavaliers Chicago Bulls druga tekma LeBon James Foto: Žurnal24 NBA končnica Cleveland Cavaliers Chicago Bulls druga tekma Joakim Noah Foto: Žurnal24 NBA končnica Cleveland Cavaliers Chicago Bulls druga tekma Derrick Rose Foto: Žurnal24 NBA končnica Cleveland Cavaliers Chicago Bulls druga tekma Antawn Jamison Foto: Žurnal24 NBA končnica Cleveland Cavaliers Chicago Bulls druga tekma Mo Williams Rose Foto: Žurnal24 NBA končnica Cleveland Cavaliers Chicago Bulls druga tekma LeBron James Varejao Foto: Žurnal24 NBA končnica Cleveland Cavaliers Chicago Bulls druga tekma West Foto: Žurnal24 NBA končnica Cleveland Cavaliers Chicago Bulls druga tekma Jamario moon
LeBron James je dal 40 točk, a ključne točke za drugo zmago Cavaliersov je izza črte za tri dal Jamario Moon. Brez druge zmage pa so ostali Nuggets, potem ko je pri Jazzih blestel Deron Williams.
Oglej si celoten članek
Na drugi tekmi večera so Utah Jazz s 114:111 premagali Denver Nuggets in serijo izenačili na 1:1. S 33 točkami in 14 podajami je navduševal Deron Williams, medtem ko je imel Carmelo Anthony sicer velikih 32 točk, a je iz igre zgrešil kar 16 metov.

Izjemni LeBron James s 40 točkami (zadel je 16 od 23 metov iz igre), osmimi skoki in osmimi podajami ni bil edini junak zmage Cleveland Cavaliersov 112:102 nad Chicago Bulls, s katero so v prvem kolu končnice povedli z 2:0 v zmagah. Rezervist Jamario Moon, ki ne igra veliko, se je v trenutkih, ko so Bulls poskušali tekmo spreobraniti v svojo korist, odkril in zadeval za tri. Žogo je dobil petkrat in štirikrat zadel. V rednem delu je imel nekdanji član Toronto Raptorsov povprečje 4,9 točke na srečanje, za tri pa je zadeval le 32-odstotno. "Po drugi sem imel občutek, kot da mečem v širni ocean. Soigralci so mi zaupali, sam sem si zaupal in zadeval," je z velikim nasmeškom dejal nepričakovani junak zmage Cavaliersov. Tako sta bila James in Moon enostavno predobra, da bi Bulls lahko zmagali, pa čeprav so z odliko igrali tudi Derrick Rose (23 točk in osem podaj), Luol Deng (20 točk) in Jakim Noah (25 točk in 13 skokov). "Najbolj pomembna je tretja tekma. Ta že lahko odloči. Šli bomo na vse ali nič. Od tega hipa se že pripravljamo nanjo," je pred potjo v Chicago dejal James.

Liga NBA, 1. kolo končnice, tekme 19. 4.:

Vzhod
Cleveland Cavaliers : Chicago Bulls 112:102 /2:0/
James 40, 8 as., Jamison 14, Moon 12; Noah 25, 13. sk., Rose 23, Deng 20

Zahod
Denver Nuggets : Utah Jazz 111:114 /1:1/
Anthony 32, Billups 17, 11 as., Nene 18; Williams 33, 14 as., Boozer 20, 14 sk.

*v poševnicah je izid v zmagah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.