Ni preživel: Huda nesreča sina nogometne legende

Foto: EPA Fotografija je simbolična.
Foto: EPA Fotografija je simbolična.
Emilio Ballack, sin nekdanjega nemškega nogometnega reprezentanta Michaela Ballacka, se je smrtno ponesrečil med vožnjo s štirikolesnikom v bližini družinskega doma v kraju Troia na Portugalskem.
Oglej si celoten članek

18-letnik se je ponesrečil med vožnjo na očetovem štirikolesniku okoli 2. ure zjutraj. Na pomoč so prispeli gasilci in reševalci, a mu niso mogli pomagati.

Portugalski mediji pišejo, da se je najstnik peljal po razgibanem terenu blizu doma, ko se je vozilo prevrnilo nazaj in padlo nanj.

Na prizorišče nesreče so prispeli tudi psihologi, ki družini nudijo pomoč

Emilio se je Michaelu in njegovemu dekletu Simoni Lambe leta 2002. Kasneje sta se jima rodila še dva sinova.  

 

* Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:14 6. Avgust 2021.

    Pa kaj je novinarji z vami, preberete kdaj tekst, ki ga pišete???? Priporočam, da to v bodoče prakticirate, da ne …

  • 10:11 6. Avgust 2021.

    A lahko najdete še bolj butasto "simbolično fotografijo"???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.