Nič kaj obetavna napoved za Slovence

Foto: Epa klemen kosi
Alpski smučarji so opravili v smukaškim treningom v Kvitfjellu.
Oglej si celoten članek

Avstrijski alpski smučar Hannes Reichelt je bil najhitrejši na prvem treningu smuka v Kvitfjellu. Za 0,20 sekunde je bil počasnejši Francoz Johan Clarey na drugem metu, tretji Avstrijec Otmar Striedinger je zaostal 0,34 sekunde.

Najboljši Slovenec je bil Klemen Kosi na 39. mestu. Kosi je bil počasnejši za 2,03 sekunde.

Boštjan Kline je na 46. mestu zaostal 2,29 sekunde, Martin Čater je na 47. mestu zaostal 2,42 sekunde, Miha Hrobat pa na 54. mestu za 2,95 sekunde.

Do konca sezone je samo še šest tekem. Alpski smučarji se bodo v Kvitfjellu pomerili v smuku (10. marec) in superveleslalomu (11. marec), nato se bo karavana preseila v švedski Are, kjer bo od 14. do 18. marca na sporedu finale v vseh štirih disciplinah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.