Nič kaj spodbudna vest za Kampla

Foto: Epa kevin kampl
Prisilni počitek nekdanjega slovenskega reprezentanta bo trajal vsaj še dober mesec dni.
Oglej si celoten članek

Vrnitev nekdanjega slovenskega nogometnega reprezentanta Kevina Kampla na nogometne zelenice se vse bolj odmika. Po podatkih iz RB Leipziga ima Kampl še vedno težave s poškodovanim gležnjem in se na igrišče ne bo vrnil pred marcem, poročajo nemški mediji.

"Njegovo vrnitev pričakujemo v začetku marca. Največ je odvisno od bolečin v gležnju, kar je pri tovrstni poškodbi normalno," je medijem danes povedal trener Leipziga Julian Nagelsmann.

Pri Leipzigu so si oddahnili vsaj v zvezi z Ibrahimom Konatejem. Okrevanje Francoza po poškodbi kolka poteka normalno in zadnje preglede z magnetno resonanco naj bi opravil v petek.

"Bržkone se bo ekipi pridružil konec februarja," še pravi Naglesmann, ki napoveduje tudi prihod novega nogometaša, saj si v svojih vrstah želi novega branilca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.