Nič kaj vzpodbudne novice glede Nadala

Foto: Epa
Foto: Epa
Petkratni zmagovalec kanadskega mastersa je še pred prvim nastopom odpovedal udeležbo v Torontu.
Oglej si celoten članek

Španski zvezdnik Rafael Nadal je zaradi poškodbe leve noge odpovedal nastop na teniškem turnirju v Torontu, kjer bi petintridesetletnik svoje nastope začel v drugem krogu. V tretjega pa se je že uvrstil prvi nosilec Danil Medvedjev, Rus je premagal Kazahstanca Aleksandra Bublika s 4:6, 6:3 in 6:4.

"Težave imam že nekaj mesecev. Nisem bil sposoben nastopiti tukaj v Kanadi, ker mi noga ne dovoljuje potrebnega gibanja za nastop. Moram se vrnili nazaj domov na Mallorco in bom skušal najti način, da se bom spet vrnil na stara pota. S takimi bolečinami, kot jih imam sedaj, ne morem uživati v igranju," je dejal Nadal, ki je bil drugi nosilec turnirja in je sedaj četrti teniški igralec sveta.

Nadal, petkratni zmagovalec turnirja v Kanadi, kjer se izmenjujeta prizorišči v Torontu in Montrealu, je pred tem igral v Washingtonu in 6. avgusta izgubil v tretjem krogu. Ugnal ga je Južnoafričan Lloyd George Harris. Nadal se je v ameriški prestolnici vrnil na teniška igrišča po slabih dveh mesecih, pred tem je igral na grand slamu v Francije, kjer je v polfinalu izgubil proti Srbu Novaku Đokoviću. Po nastopu v Parizu je izpustil tudi olimpijske igre v Tokiu.

Nadala je kot srečni poraženec kvalifikacij v glavnem žrebu Toronta zamenjal njegov rojak Feliciano Lopez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.