Nič kajenja, pitja in seksa, samo trening

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V nekaterih azijskih deželah rokoborba pomeni več kot šport. Gre za starodavno izročilo in subkulturo. Rokoborci se združujejo v posebne skupnosti, kjer so nekateri za nas samoumevni užitki prepovedani.
Oglej si celoten članek

V Indiji, Pakistanu in Bangladešu, kjer se rokoborci borijo v glinastem ali blatnem "ringu", ti športniki živijo in skupaj trenirajo v posebnih skupnostih, kjer so pravila zelo stroga. Določajo tudi, kaj borci smejo jesti in početi v prostem času. Pitje, kajenje in tudi seks so prepovedani. V središču je čisto življenje in zgolj izpopolnjevanje rokoborskih veščin. Prizori na fotografijah so iz pakistanskega mesta Lahore.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.