Nič od zaslišanja Furyja

Foto: EPA
Foto: EPA
Britanski boksar Tyson Fury po dvobojih odpovedal še zaslišanje o dopingu.
Oglej si celoten članek

Dopinško zaslišanje britanskega boksarja Tysona Furyja je iz 4. novembra prestavljeno za nedoločen čas, je sporočil odvetnik boksarja Lewis Power. Fury je sredi tega meseca vrnil šampionska pasova po različicah WBO in WBA v težki kategoriji, da se bo lahko osredotočil le na zdravljenje in okrevanje.

Priznal je, da se je proti depresiji boril z uživanjem kokaina, ugotovili pa naj bi tudi, da je lansko pomlad jemal prepovedani nandrolon.

Omenjena šampionska pasova, ki je prislužil novembra lani v Nemčiji, ko je Ukrajincu Vladimirju Kličku z zmago odvzel naslova svetovnega prvaka, bi mu tako in tako odvzeli, ker je odpovedal dva najavljena povratna dvoboja z Ukrajincem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.