Nico in Schumi po zelenem peklu z W 196

Foto: EPA schumacher rosberg nordschleife mercedes fangio Foto: EPA schumacher rosberg nordschleife mercedes fangio Foto: Mercedes GP schumacher rosberg nordschleife fangio mercedes Foto: Mercedes GP schumacher rosberg nordschleife fangio mercedes Foto: EPA schumacher rosberg nordschleife mercedes fangio Foto: EPA schumacher rosberg nordschleife mercedes fangio Foto: EPA schumacher rosberg nordschleife mercedes fangio Foto: EPA schumacher rosberg nordschleife mercedes fangio Foto: EPA schumacher rosberg nordschleife mercedes fangio Foto: EPA schumacher rosberg nordschleife mercedes fangio
Michael Schumacher in Nico Rosberg ste se vrnila v 50. leta in s srebrnima puščicama W 196 iz sezon 1954 in 1955 (z njima je Juan Manuel Fangio dvakrat postal prvak in zmagal devet dirk) odpeljala del zelenega pekla - to je dobrih 20 kilometrov dolga proga Nordschleife zgrajena pred več kot 80 leti, kjer se je dirkalo v mnogo bolj norih časih.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:54 22. Julij 2011.

    Lepo,da ste popravli pol,če že preverjate ne.

  • 08:14 22. Julij 2011.

    Od kdaj pa ma Nordschleife skoraj 80km?? Ker če bi preverli,bi vidli,da je dolga nekaj čez 20 km,natančneje 20,8 km.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.