Nico, tudi Jenson je čakal celo večnost

Foto: EPA hungaroring button rosberg vn madžarske 2011 Foto: EPA rubans barrichello williams hungaroring 2011 Foto: EPA formula trening hungaroring rosberg mercedes Foto: EPA vn nemčije nürburgring trening heidfeld Foto: EPA jenson button zmagal vn madžarske 2011 Foto: EPA vn madžarske 2011 massa alonso ferrari Foto: EPA formula vn madžarske 2011 vettel red bull
Jenson Button je na svoji 200. dirki zmagal enajstič. Je enajsti dirkač v "klubu 200". Nico Rosberg je v nedeljo odpeljal stoto dirko, pa je še brez zmage. McLaren je točke osvojil na 30. dirki zapored. V galeriji poiščite še vrsto zanimivih številk po VN Madžarske.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:20 1. Avgust 2011.

    Pod zadnjo sliko vam piše "podere rekord" ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.