Nihče ne verjame, da ima 12 let

Foto: Twitter Youssoufa Moukoko
Youssoufa Moukoko, ki igra za mladinske selekcije Borussie Dortmund, bo moral na testiranje.
Oglej si celoten članek

Youssoufa Moukoko velja za enega največjih nogometnih talentov na svetu. V dresu Borussie Dortmund je v lanski sezoni zabil 33 golov v konkurenci U15 in 13 golov na petih tekmah U17. Posledično si je utrl pot v nemško reprezentanco do 16 let in vzbudil pozornost nogometnih navijačev.

Moukoko naj bi imel 12 let, čeprav na pogled deluje vsaj desetletje starejši. Rodil naj bi se 12. novembra 2004 v Kamerunu, vendar so ti podatki pod naraščajočim pritiskom javnosti. Pri Borussii so se zato odločili, da bodo nogometaša dodatno testirali z namenom ugotavljanja njegove starosti.

"Res ima 12 let. Ko se je rodil, sem ga registrial na nemškem konzulatu v Yaoundeu, tako da ima nemški potni list," je zatrdil nogometašev oče.

Po poročanju Bilda naj bi bil Moukoko v zvezi s šest let starejšim dekletom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:06 12. September 2017.

    12 let ta nigga???Ni sans.Naj nateguje svoje zapecene dol v Afriki,ne pa civiliziran folk.Najboljse pa bi bilo,da gre,kamor spada.Nazaj v …

  • 18:41 12. September 2017.

    Tale blacky je starejš,kukr Srečko Katanec!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.