Nik Omladič navdušil nove nemške delodajalce

Foto: PrtSc Nik Omladič.
Foto: PrtSc Nik Omladič.
Slovenski reprezentant Nik Omladič je zablestel na prijateljski tekmi svojega novega kluba.
Oglej si celoten članek

Ofenzivni vezist Nik Omladič je lani blestel v Bundesligi 2 v dresu Eintrachta iz Braunschweiga, pred letošnjo sezono mu je z omenjenim klubom potekla pogodba.

Nekdanji član velenjskega Rudarja in ljubljanske Olimpije je imel na mizi nekaj ponudb iz elitne Bundeslige, a odločil se je ostati v drugi ligi, oblekel je namreč dres ambicioznega Greuther Fürtha. Tam so se v preteklosti že mudili številni slovenski nogometaši.

Omladičeva ekipa je v torek igrala prijateljsko tekmo proti češki Viktorii iz Plzňa in jo prepričljivo dobila (5:1). Svoj delež je prispeval tudi Slovenec, ki je s čudovito izvedenim prostim strelom dosegel tretji gol za Greuther Fürth.

Zadetek si lahko ogledate na priloženem posnetku.


0-3 Nik Omladic Goal International Club... by juniorrosenfeld

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.