Nike z Dončićevo reklamo

Foto: Twitter luka dončić
"Počakajte in videli boste, kaj sledi," pravi športni opremljevalec.
Oglej si celoten članek

Tudi sloviti športni opremljevalec Nike ni mogel mimo dosežka slovenskega košarkarja Luke Dončića, ki je v noči s ponedeljka na torek po srednjeevropskem času prejel nagrado za novinca leta v ligi NBA. "Mislite, da je to noro. Počakajte, da boste videli, kaj šele sledi," so ob posnetku Slovenčevih vragolij na parketu zapisali pri Niku.

"Igral je kot 20-letni veteran še preden je dopolnil 20 let," so med drugim še komentirali v videu in zaključili: "To je noro, kot so lahko nore sanje!" Nato so dodali še svoj sloviti slogan.

NBA zvezdnik S to čestitko Dončiću je zmagal

Slaba reklama Dončić okrcal letalsko družbo

"Naš fant ima NIke raklamo," so promocijski spot pospremili na twitterju. "To reklamo si bom ogledala 500-krat," pa se je oglasila ena od navijačic mladega Slovenca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.