Nikjer ni varen pred oboževalci

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Napadalec Barcelone Lionel Messi je med počitnikovanjem na Ibizi doživel nepričakovan obisk.
Oglej si celoten članek

Argentinski superzvezdnik Lionel Messi se mudi na Ibizi, kjer z družino uživa zadnje proste dneve pred začetkom priprav na novo sezono.

Napadalca Barcelone na španskem otoku vseskozi oblegajo številni navijači, zato ne preseneča, da večino svojega časa preživi na jahti.

To pa ni zaustavilo fanatičnega navijača, ki je v želji, da bi pridobil fotografijo najboljšega nogometaša sveta, plaval na odprto morje in priplaval vse do jahte, na kateri počitnikuje nogometaševa družina.

Messi in druščina se nenapovedanega ''vsiljivca'' niso ustrašili, temveč so mu dovolili, da si ob jahti nekoliko odpočije.

Fotografije snidenja so hitro obkrožile svetovni splet, ni pa znano, kdo je njihov avtor.

Povsem mogoče je, da se je navijač v bližino Messijeve jahte pripeljal z drugim vodnim vozilom in preplaval občutno manjšo razdaljo, kot so sprva poročali nekateri mediji. Argentinec se, sodeč po fotografiji, ni pustil motiti. Bržkone tudi zato, ker ga je navijač zmotil pri jedi.

Messi bi moral v soboto odpotovati v Turčijo, kjer naj bi zaigral na dobrodelni tekmi Samuela Eto'oja, vendar je zaradi vojaškega udara svojo udeležbo odpovedal. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.