"Nikoli nisem želel ostati v Londonu"

Foto: Žurnal24 Neymar je v tretjem nastopu za brazilsko izbrano vrsto zabil dva gola za zmago p
Potem ko je po tekmi med Brazilijo in Škotsko (zabil je dva gola) priznal, da bi rad prestopil v Chelsea, je 19-letni brazilski zvezdnik prihodnosti Neymar zdaj obrnil ploščo.
Oglej si celoten članek

19-letni Neymar je zablestel na tekmi Brazilije in Škotske, ko je na stadionu Emirates v Londonu zabil oba gola za zmago Brazilcev. Mladi napadalec je že dlje časa tarča Chelseaja, tudi sam pa je takoj po tekmi povedal, da ga mika prihod na Stamford Bridge.

V zadnjih dneh pa je očitno prišlo do preobrata. Luis Alvaro Ribeiro, predsednik Santosa, kjer si Neymar služi kruh, je bil očitno uspešen v pogovorih in bodoči zvezdnik brazilske izbrane vrste je obrnil ploščo. Zdaj trdi, da si želi še dolgo ostati v domovini. "Nikoli nisem želel ostati v Londonu, kjer sem se imel sicer zelo lepo. Ampak moja družina je v Braziliji. Tu sem zelo srečen in upam, da bom še dolgo igral za Santos. Za zdaj nimam nobene želje po igranju v Evropi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.