"Nismo poslali ponudbe za pet milijonov"

Foto: EPA
Foto: EPA
Direktor angleškega drugoligaša priznava, da je klub pripravljen plačati zajetno odškodnino, toda poročila avstrijskih medijev naj ne bi bila točna.
Oglej si celoten članek

Reading za slovenskega reprezentančnega napadalca Roberta Berića, člana Rapida, ni ponudil 5,4 milijona evrov, je za lokalni časnik Get Reading zatrdil direktor angleškega drugoligaša Nigel Howe.

Avstrijski Kronen Zeitung je pred dnevi udaril z novico, da je na naslov dunajskega kluba prišla več kot pet milijonov "težka" ponudba, ki jo je potrdil tudi športni direktor Andreas Müller, a ga Howe postavlja na laž.

"Gotovo nismo poslali ponudbe za pet milijonov evrov, toda pripravljeni smo plačati zajetno odškodnino. Mislim, da je težava v tem, da zanimanje številnih klubov in s tem povezane špekulacije še dvigajo ceno," je povedal Howe in dodal: "A dvomim, da ga bo Rapid za takšno vsoto prodal."

Rapid se tako tudi z Berićem še naprej pripravlja na začetek nove sezone, ki bi lahko prinesla tudi Ligo prvakov. Dunajčani niso možen nasprotnik Maribora, že na prvi stopnički pa jih čaka težka naloga proti AS MonacuClubu BruggejuCSKA MoskviAjaxu ali Šahtarju Donecku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.