"Nismo smele govoriti o Ronaldu in njegovem posilstvu, Juve nas je utišal"

Foto: Profimedia Petronella Ekroth
Igralke Juventusa niso smele govoriti o domnevnem posilstvu.
Oglej si celoten članek

Cristiana Ronalda je Kathryn Mayorga pred meseci obtožila za posilstvo, v Portugalčevem novem klubu Juventusu pa so svojim nogometašem in nogometašicam prepovedali govoriti o tem. To je švedskim medijem zdaj razkrila nekdanja članica Stare dame Petronella Ekroth. 

"O tem se nismo smeli pogovarjati. Utišali so nas in nam dejali, da teh reči ne omenjamo. Morali smo delati za klub in na vse skupaj pozabiti. S časom začneš misliti, da nimaš pravice razmišljati kot svoja oseba. A včasih se je preprosto treba upreti za nekaj, kar meniš, da je prav," pravi Ekrothova.

Ronaldo je največja zvezda Juventusa, vodilni možje kluba pa so dodatno skrbeli, da ga ne bi nič motilo ob predstavah na zelenici. "Počutila sem se kot ujetnica, nisem vedela, kaj naj počnem. Ni jim odgovarjalo, da imam svoje mišljenje. Pomembno je reči, da nekaj ni v redu, če to res ni. To ne pomeni, da imam vedno prav, ampak...," se je nad ravnanjem kluba pritožila Ekrothova, ki se je pred sezono vrnila v domači Djurgarden.

Foto: Profimedia Petronella Ekroth

Mayorga je sicer Ronalda obtožila, da jo je pred desetimi leti posilil v hotelu v Las Vegasu, kjer je delala kot hostesa. Portugalec je vse skupaj ostro zanikal, a so Američani odprli preiskavo. Mayorga je leta 2010 prejela 375.000 dolarjev za molk, a se kasneje vseeno odločila za to.

Pred dvema mesecema se je pojavila informacija, da je obtožnica umaknjena, a se je izkazalo, da je vso zadevo prevzelo zvezno sodišče. Ronaldu grozi aretacija, če bi stopil na tla ZDA, zato nekateri namigujejo, da se je Stara dama pred novo sezono priprave odločila oddelati v Aziji.

Pred kratkim je obtožnica prišla na Portugalčev naslov v Torinu. Ronaldovi odvetniki sicer niso želeli povedati zvezdnikovega točnega naslova, Američani so zato v aprilu rok za vročitev podaljšali za 180 dni.

Foto: Epa ronaldo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:05 23. Julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

  • 21:27 22. Julij 2019.

    Aha,niso smeli izdati njegovega naslova! Torej so ga njegovi odvetniki "lastnoročno" privesti na sodišče! Pa kaj je pri Bogu Penaldek? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.