Niso mogli verjeti svojim očem

Foto: EPA
Foto: EPA
Tekma med Belgijo in Irsko bi se lahko končala drugače, če bi turški delivec pravice Cuneyt Çakιr po prekršku nad Shanom Longom pokazal na belo točko.
Oglej si celoten članek

Belgija je na tekmi drugega kroga skupine E premagala Irsko se veselila pomembnih treh točk v lovu na izločilne boje. Dvakrat se je med strelce vpisal Romelu Lukaku, enkrat pa je irsko mrežo zatresel Axel Witsel.

Tekma pa bi lahko imela drugačen epilog, če bi Cuneyt Çakιr pred prvim zadetkom belgijske izbrane vrste dosodil prekršek nad irskim reprezentantom Shanom Longom. Nihče ne more trditi, da bi Irska potemtakem premagala Belgijo, a dejstvo je, da bi imeli v primeru uspešno izvedene 11-metrovke precej boljše izhodišče.

Na sporno odločitev sodnika, ki ni pokazal na belo točko, je reagirala tvitosfera. ''Kako, hudiča, to ni enajstmetrovka?'' se je spraševal eden od uporabnikov družabnega omrežja Twitter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.