Niti mati je ne bi prepoznala: tako izgleda obraz borke po 236 prejetih udarcih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Miriam Gutierrez si bo dobro zapomnila svojo zadnjo borbo.
Oglej si celoten članek

Boksarka iz Portorika Amanda Serrano je minuli vikend tekom enega izmed dvobojev pred glavnim dogodkom večera, borbo med Jakom Paulom in Tyronom Woodleyem, dobro premikastila svojo špansko nasprotnico Miriam Gutierrez, ki je utrpela grde poškodbe.

Portoričanka je svoji nasprotnici zadala kar 236 udarcev, od tega zelo veliko tudi v glavo in obraz, tako da je bila španska borka na koncu dvoboja že povsem neprepoznavna.

Toda Gutierrezova se je izkazala kot izjemno trdoživa in vztrajna nasprotnica, saj kljub očitni premoči Serranove ni in ni želela pasti. Proti veliki šampionki in svetovni prvakinji je tako preživela vseh 10 rund in uspela dvoboj končati na nogah.

Foto: Profimedia Amanda Serrano vs Miriam Gutierrez

Veliki favoritinji Serranovi je sicer po mnenju sodnikov pripadla čisto vsaka izmed desetih rund, a je vztrajna Španka dobila nove navijače širom sveta, ki niso mogli verjeti, da je kljub silini in količini udarcev zdržala vseh 20 minut.

Serranova je dobila dvoboj, Gutierrezova pa spoštovanja vseh ljubiteljev boksa. Po dvoboju se je bila pripravljena celo slikati z nasprotnico, fotografija njenega oteklega obraza pa je šokirala svet.

"Upam, da ste uživali. Jaz zagotovo sem. Moja nasprotnica Miriam Gutierrez je bila resnično trd oreh. Do nje čutim zgolj ljubezen in spoštovanje," se je svoji nasprotnici poklonila tudi Serranova, ki je sicer velika šampionka tega športa, z osvojenimi že sedmimi naslovi svetovne prvakinje v različnih kategorijah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.