"Njegova poškodba je blagoslov za ekipo"

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji član Liverpoola je označil poškodbo Dejana Lovrena za blagoslov.
Oglej si celoten članek

Mark Lawrenson je v svoji karieri odigral 240 tekem v dresu Liverpoola. Nekdanji irski branilec je zdaj dvignil kar nekaj prahu ob oceni nastopov hrvaškega reprezentanta Dejana Lovrena, ki se je poškodoval na pokalni tekmi, odsoten pa bo vsaj tri tedne. 

"Lovren je na začetku sezone odigral dve, tri dobre tekme. Človek bi pomislil, da pa je mogoče res dober. A ne. Njegove odločitve na igrišču so grozne. Ne vem, kaj je razmišljal pri zadetku Carlisla? Zaletava se v prazno," je dejal zdaj 58-letnik, ki je za Irsko zbral 39 nastopov in pri tem dosegel pet golov.

"Izgleda kat da ne bi nikoli igral nogomet, vsekakor pa to nikakor ni podobno reprezentantu, ki je vreden 25 milijonov evrov. Ta poškodba bi lahko bila blagoslov zanj in za celotno ekipo. Zdaj ima Sakho priložnost, da se ustali v moštvu," je bil neusmiljen Lawrenson.

Lovren se je v tej sezoni že znašel v neprijetnem položaju. Po napaki na tekmi proti West hamu je zaradi groženj zaprl tudi svoj račun na instagramu.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.