Nočna dirka Formule 1

Foto: Žurnal24 VN Bolgarije v formuli 1 naj bi bila leta 2011 na sporedu za VN Monaka.
FIA je prižgala zeleno luč za izvedbo nočne dirke po ulicah Singapurja. Dirka za VN Singapurja bo prva nočna dirka v Formuli 1, pa tudi prva cestna dirka v Aziji.
Oglej si celoten članek

Mednarodna avtomobilistična zveza FIA je v četrtek odobrila prvo nočno dirko v Formuli 1, so sporočili organizatorji prihodnje dirke. "Z dvema pozitivnima testoma luči smo na dobri poti pri organiziranju prve nočne dirke," je povedal predstavnik organizatorjev Colin Syn. Dirka za VN Singapurja bo potekala 28. septembra po javnih cestah in bo tudi prva cestna dirka Formule 1 v Aziji. Dovoljenje za izvedbo dirke hkrati pomeni tudi dovoljenje za pripravo dobrih pet kilometrov dolge steze in spremljevalnih objektov. FIA in Singapur sta se sicer dogovorila za petletno pogodbo za organiziranje dirke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.