Nocoj Norveška brez Jensna

Foto: Žurnal24 Norveška bo proti Sloveniji igrala brez kaznovanega Johnnyja Jensna.
Zaradi kazni prepovedi igranja na eni tekmi na sredinem srečanju med Slovenijo in Norveško na EP na Norveškem ne bo smel igrati Norvežan Johhny Jensen, sicer član Flensburga.
Oglej si celoten članek
Norveška rokometna reprezentanca se bo danes ob 20.15 v Stavangerju v drugi tekmi drugega dela evropskega prvenstva morala Sloveniji zoperstaviti brez kaznovanega Johnnyja Jensna. Igralec Flensburg-Handewitta si je na tekmi proti Poljski zaradi nešportnega vedenja prislužil rdeč karton, disciplinska komisija pa mu je dodelila eno tekmo prepovedi igranja. Na prvih štirih tekmah je sicer Jensen dosegel en gol. Po prvih tekmah je v skupini 1 na vrhu s petimi točkami prav Norveška, sledijo pa Danska, Hrvaška (obe po 4), Poljska (3), Slovenija (2) in Črna gora (0).
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.