Nogometaš hoče nazaj svoje kopačke

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nogometaš Svazija Mfanukfikile Ndzimandze je od navijačev kluba Mbabane Highlanders zahteval, da mu vrnejo ukradene nogometne čevlje. Njegovo moštvo je minuli konec tedna izgubilo tekmo proti Malanti Chiefs s kar 1:5 in nazadovalo v ligo za obstanek.
Oglej si celoten članek

Gre za največji poraz moštva Mbabane Highlanders v zadnjih 22 letih, ki je navijače tako razjezil, da so nogometašu vzeli nogometne čevlje, ko jih je ta med begom pred njimi odvrgel.

"Položaj ni dober. Nihče ni bil prepričan, da bo odnesel celo glavo. Kopačke sem izgubil, ko sem skupaj s trenerjem Siphom Xabo bežal proti kombiju. Nekateri navijači so hoteli obračunati z nami, a kraja nogometnih čevljev prav gotovo ne bo pripomogla, da bomo v prihodnje igrali bolje," je dejal nesrečni Mfanufikile Ndzimandze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.