Nogometaš Maribora razjezil trenerja Milaniča

Foto: Profimedia Darko Milanič
Mariborčani si spodrsljaja ne smejo privoščiti.
Oglej si celoten članek

Aktualni slovenski prvak na derbiju 35. kroga Prve Lige TS proti Celju nujno potrebuje zmago, saj bi se ob kakršnem koli drugem razpletu Olimpija že lahko veselila naslova državnega prvaka.

Prva Liga Olimpija ima vse niti v svojih rokah

Ljubljančani bodo gostili Krško, v primeru neuspeha vijoličastih pa bi jim za osvojitev državne krone zadostoval že remi.

V Mariboru kljub nezavidiljivemu položaju ostajajo optimistični. "Črne misli morajo izginiti. Verjamem v to, da lahko naredimo preobrat in ne želim videti nikogar, ki bi dvomil," je za klubsko spletno stran poudaril trener Darko Milanič.

"Ne sme nas zanimati nič drugega, z mislimi smo le pri tekmi s Celjem, saj bo zelo zahtevna. Čaka nas nasprotnik, ki je po slogu igre specifičen, hitro gredo v globino, zato bomo morali ob naši energiji tudi najti način, kako jih onemogočiti. Spremembe? Moštvo je tekaško v ustreznem stanju, dobro igra, ni izmučeno in ne bo treba posegati po večjemu številu menjav. Imamo pa ob veliki konkurenci tudi možnost nekaj spremeniti," je dodal Milanič.

Pred težko pričakovano tekmo je za veliko razburjenja v mariborskem taboru poskrbel povratnik v enajsterico Aleksander Rajčević, ki je dejal: "Ves čas dobro treniramo in smo ustrezno pripravljeni. Ni se bilo prijetno sprijazniti z razpletom derbija, ozračje po tekmi je bilo slabo kot že dolgo ne. Nekateri fantje so še kar potrti."

Milaniča so njegove besede pošteno razhudile. "Povlekel ga bom za ušesa, ker to sploh razlaga! Ne želim videti, da kdor koli misli, da nimamo več možnosti," je zabičal svojim varovancem.

Prva liga Telekom Slovenije, 35. krog:

16.00 Triglav - Domžale
16.00 Aluminij - Rudar
16.00 Gorica - Ankaran Hrvatini
16.00 Celje - Maribor
16.00 Olimpija - Krško

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.