Nogometaš Maribora se bo izognil operaciji

Foto: Profimedia nemanja mitrović
Mariborski branilec je na tekmi Prve Lige utrpel odprt zlom nosu.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Maribora Nemanja Mitrović, ki se je poškodoval v 32. minuti na minuli prvenstveni tekmi proti Rudarju (3:0), ne bo potreboval operacije, so zapisali na spletni strani Maribora. Za nogometaša sledi nekaj dni mirovanja in bitka s časom, ali bo lahko nastopil na derbiju z Olimpijo ali ne.

Mitrović je po zračnem dvoboju z Dominikom Radićem obležal na tleh, že med tekmo pa so ga odpeljali v bolnišnico. Danes je znan rezultat podrobnih preiskav, ki je potrdil, da gre za odprt zlom nosu.

"Sum, da gre za odprt zlom nosu, je, žal, potrjen. Obravnava je pokazala, da operativni poseg ne bo potreben, sledi pa nekaj dni mirovanja. Zdaj bo najbolj pomembno, kdaj bo oteklina uplahnila in kako bo Nemanja prestal naslednje dni. Na potrditev informacije, ali se bo lahko že ta teden vrnil na treninge in igral na derbiju z opornico oziroma zaščitno masko, bo tako še treba počakati," je za klubsko spletno stran pojasnil zdravnik Zmago Krajnc.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.