Nogometaš Maribora že zapustil štajersko prestolnico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mulahusejnović se iz Maribora seli v Koper.
Oglej si celoten članek

Bosanski nogometaš Nardin Mulahusejnović je zapustil vrste Maribora in se pridružil Kopru, so sporočili na uradni spletni strani vijoličastih. Mariborčani so z 22-letnikom prekinili pogodbo, potem ko si po prihodu v Ljudski vrt v močni konkurenci v napadu ni izboril mesta v prvi enajsterici.

Mulahusejnović je bil član Maribora, ki v Prvi ligi Telekom Slovenije zaseda tretje mesto, od poletja 2018, v tem času pa je zbral vsega šest nastopov. V 210 minutah na zelenici je dosegel en gol.

Bosanski napadalec je po prekinitvi pogodbe že našel nov izziv, saj bo v prihodnji sezoni igral na Bonifiki, ki po navedbah nogometaša za spletno stran Maribora zanj predstavlja pravi korak na nadaljnji športni poti.

"Žal mi je, da mi ni uspelo doživeti več trenutkov na igrišču, sem pa v Mariboru pridobil številne nove, koristne izkušnje, za kar sem hvaležen vsem v klubu," je še dejal 22-letnik, ki se je že pridružil novim soigralcem v pripravah na sezono 2020/21.

Koper je bil v minulem tekmovalnem obdobju ob predčasni prekinitvi tekmovanja v drugi ligi zaradi epidemije novega koronavirusa na prvem mestu pred Gorico, ki bo odigrala dvoboja dodatnih kvalifikacij za nastop v prvi ligi z devetouvrščenim moštvom PLTS. Trenutno to mesto zaseda kranjski Triglav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.