Nogometaš po brci ob pet zob: "To je kriminal"

Branilec romunskega kluba Vaslui Živko Milanov je po brci v obraz na ligaški tekmi proti Cluju izgubil pet zob. Udarec je trener Vasluija Viorel Hizo že označil za "kriminal".
Oglej si celoten članek

Bolgarski reprezentant Živko Milanov se je huje poškodoval na tekmi romunske lige med njegovim Vasluijem in Clujem, potem ko je po udarcu igralca nasprotne ekipe Cadúja ostal brez kar petih zob, na nosilih pa so ga odnesli z igrišča in nemudoma prepeljali v bolnišnico.

28-letni Milanov je ob udarcu na igrišču izgubil dva zoba, dodatne tri pa so mu po udarcu Portugalca, ki ga je sodnik izključil, odstranili v bolnišnici.

"To je kriminal," je po tekmi dejal razjarjeni trener Vasluija Viorel Hizo. "To ni prvič, da je Cadú storil takšen prekršek in prav zanima me, kakšno kazen bo dobil."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.