Nogometaš po štirih dneh izgubil bitko za življenje

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nogometni svet je pretresla nova tragedija.
Oglej si celoten članek

Brazilskega nogometaša Alexa Apolinaria so danes v bolnišnici razglasili za mrtvega, potem ko se je po kolapsu med tekmo portugalske tretje lige štiri dni boril za življenje, poroča dpa.

Štiriindvajsetletni brazilski nogometaš, ki je bil član Alverce, se je minulo nedeljo v 27. minuti tekme proti Uniau Almeirimu nenadoma zgrudil na igrišču. Igralec zvezne vrste je doživel srčni zastoj, odpeljali so ga v bolnišnico Vila Franca de Xira v bližini Lizbone, kjer pa mu niso mogli pomagati.

Pri Alverci so obljubili pomoč njegovi družini, do nadaljnjega pa so odpovedali vse športne dejavnosti.

Apolinario je na Portugalsko prišel iz elitne brazilske lige, v kateri je igral za Cruzeiro Belo Horizonte.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.