Nogometaš pošastno pretepel svoje dekle

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Angleški nogometaš je obsojen na 40-mesečno zaporno kazen, ker je brutalno pretepel svojo izbranko.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometaš, ki je nekoč nastopal v League Two, trenutno pa brani barve nogometnega kluba Guiseley AFC, Reece Thompson, bo moral v zapor, saj je svoje dekle pretepel z železno palico. Povzročil ji je težke telesne poškodbe ter ji zlomil čeljust, prav tako pa ima nesrečno dekle modrice po celem telesu. Thompson je bil obsojen na 40 mesecev zapora, dobil pa je tudi 10-letno prepoved približevanja.

Žrtev je povedala, da jo je Thompson, ki je najlepša leta preživel v vrstah York Cityja, s katerim je tudi nastopal v četrtem rangu angleškega ligaškega tekmovanja, zlorabljal ter poniževal že dalj časa, zdaj pa jo je celo večkrat udaril v obraz in ji zlomil čeljust, nato pa jo pretepel z železno palico, jo prisilil, da je zaužila barvo za pleskanje ter ji na glavi razbil kar dva ogledala.

Foto: Twitter Reece Thompson, napad

Napad naj bi trajal kar tri dni, nesrečno dekle pa je še izjavilo, da ji je po hrbtu drgnil razbito steklo ter ji grozil, da jo bo prisilil, da bo tekla gola po ulici.

Thompson je na obravnavi 3. aprila v Nottinghamu že priznal krivdo uničevanja premoženja ter povzročitve lažjih in težjih telesnih poškodb.

Foto: Twitter Reece Thompson, napad

25-letni napadalec je bil nato obsojen na tri leta in štiri mesece zaporne kazni, prav tako pa je dobil 10-mesečno prepoved približevanja dekletu, ki je želela ostati anonimna, ve se le, da gre za dolgoletno Thompsonovo partnerico, ki je napad opisala za lokalni Lincolnshire Echo:

"Reece me je večkrat udaril. Nato me je pretepel z železno palico. Pri vsem tem mi je zlomil čeljust, nato pa je na moji glavi razbil ogledalo. Prisilil me je, da s tal ližem barvo za pleskanje, nato pa je na meni razbil še drugo ogledalo. Ko je vzel v roke drugo ogledalo, sem bila prepričana, da bom umrla. Kričala sem, naj preneha, saj me bo ubil. Odgovoril mi je, naj spustim roke in prejmem udarce kot človek."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:59 12. April 2019.

    Da je razbil dva ogledala? Sedi ena! Ker rad pomagam, bom pojasnil: eno ogledalo, dve ogledali, tri ogledala....pet ogledal- bodi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.