Nogometaš povzročil grozljivo nesrečo

Foto: Print Screen zarate nesreča
Argentinski branilec naj bi povzročil prometno nesrečo s smrtnim izidom.
Oglej si celoten članek

Varnostne kamere na avtocesti Avenida General Paz v argentinski prestolnici Buenos Aires so v noči s sobote na nedeljo zabeležile prometno nesrečo, v kateri sta umrli dve osebi.

Voznik osebnega avtomobila, šlo naj bi za argentinskega branilca Nahuela Zárateja, z veliko hitrostjo trčil v taksi, v katerem sta bila potnika, stara 54 in 55 let. Oba sta na kraju nesreče podlegla poškodbam.

Zárate je v silovitem trčenju utrpel lažje poškodbe, zato so ga prepeljali v bolnišnico, že nekaj ur kasneje pa so ga privedli na policijsko postajo, kjer je ostal v priporu.

Preiskava nesreče, ki so jo zabeležile varnostne kamere, je v teku.

Foto: Epa nahuel zarate

Zárate je 25-letni levi bočni branilec, ki je nogometno znanje pridobival v mladinskih kategorijah slovitega kluba Boca Juniors. Od leta 2013 je bil del članskega moštva, eno sezono pa je kot posojeni nogometaš igral za Godoy Cruz (2015-2016). V nadaljevanju kariere je igral za Union in Atletico Tucuman, trenutno pa nima kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.