Nogometaš z glavo treščil v betonski zid, zlomil obe roki

Foto: Print Screen saul coco
Iz kluba so potrdili, da je 21-letni branilec zlomil obe zapestji in poškodoval koleno.
Oglej si celoten članek

Saul Coco, nogometaš španskega četrtoligašaa Las Palmasa C in reprezentant Ekvatorialne Gvineje, se je težje poškodoval na tekmi z Atléticom Tacoronteajem, potem ko je v lovu za žogo izgubil ravnotežje in z glavo silovito treščil v betonsko ogrado za golom.

Po poročanju španskih medijev se je Coco začuda izognil poškodbi glave, utprel pa je zlom obeh zapestij in poškodbo kolena.

21-letnika za prvo silo oskrbeli na igrišču, nato pa se je začelo mučno čakanje na reševalce, ki so za prihod za prizorišče potrebovali kar 40 minut. Na srečo Coco ni utrpel možganskih poškodb, saj bi se glede na dolg odzivni čas reševalcev lahko vse skupaj končalo precej bolj tragično.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.